Volkswagen introduceert R-Line Editions van Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc

  • R-Line Edition vervangt R-Line Business
  • Sportieve R-Line voortaan nóg rijker rijker uitgerust: voordeel tot wel € 2.700
  • Verkrijgbaar als Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc R-Line Edition

Volkswagen presenteert aantrekkelijke R-Line Editions van de Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc. De compacte modellen hebben de sportief getinte en compleet uitgeruste R-Line Business-uitvoeringen als basis, maar gaan op het gebied van luxe nóg verder. En dat voor een sportieve meerprijs.

Sportiviteit staat aan de basis van de nieuwe R-Line Editions van de Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc. Ze hebben veel gemeenschappelijke kenmerken, zoals zwarte R-Line exterieurdetails, donker getinte ramen achter, lichtmetalen velgen, sport-comfortstoelen, met specifieke R-line bekleding en daarnaast volautomatische airconditioning met twee klimaatzones.

Vrijwel alles is standaard

De Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc R-Line Edition bieden nog meer luxe dan de toch al rijk uitgeruste R-Line Business-modellen die ze vervangen. Naast alle R-Line-features beschikken standaard over vrijwel alle populaire opties: uitgebreide LED Plus- of LED Matrix-verlichting, het Multimedia Pakket, inclusief navigatie en draadloos laden. Het gebruiksgemak is groot: in een R-Line Edition vergemakkelijkt een achteruitrijcamera het manoeuvreren. Daarbij zijn metallic lak, Keyless Access, stoelverwarming en een alarmsysteem ook inbegrepen. De Polo R-Line Edition heeft bovendien de Digital Cockpit Pro en het Assistance-pakket standaard. 

Sportieve meerprijs, voordeel tot € 2.700

De Polo R-Line Edition is er vanaf € 34.990*, de T-Cross R-Line vanaf € 39.990*, de Taigo R-Line Edition vanaf € 41.990* en de T-Roc R-Line Edition vanaf € 43.990*. De meerprijs ten opzichte van de R-Line Business-modellen is klein, terwijl het voordeel kan oplopen tot zelfs € 2.700. De nieuwe R-Line Editions van de Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc zijn naar eigen wens en smaak samen te stellen in de online configurator op Volkswagen.nl en nu te bestellen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.